П`ятниця, 19.06.2026, 02:03
Мій сайт
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Risen 2: DW Враження від гри
ЮрійДата: Четвер, 30.05.2013, 18:38 | Повідомлення # 1
Привид
Група: Адміністратори
Репутація: 0
Статус: Offline
В даній темі ви можете ділитися тими враженнями і відчуттями, що справила на вас гра - в окремих моментах, або ж пройдена цілком. Можете залишати свої міні-огляди, оцінювати, критикувати і хвалити те, що сподобалося й те, що не сподобалося.

1. У темі не фігурує тег Спойлери (оскільки люди пишуть якраз про те що побачили і в оглядах про гру в цілому), тому якщо ви не хочете дізнатися деталі сюжету з чиїхось чужих постів - небагато утримайтеся від прочитання теми, поки самі гру не пройдете.
2. Скільки людей - стільки й думок. Намагайтеся поважати один одного. Не переходьте на суперечки, і тим більше на особистісні. Тут - в основному враження, хороші чи погані. А більш розгорнуто обговорити гру і переговорити один з одним гравці можуть в темі Спільного Обговорення.

ЮрійДата: Четвер, 30.05.2013, 18:38 | Повідомлення # 2
Привид
Група: Адміністратори
Репутація: 0
Статус: Offline
Пройшов гру. 23-45 чистого часу без урахування сейв-лоад. Грав за пірата. Не знайшов тільки 1 артефакт, всі інші зібрав =)

Тепер - про враження.

По перше - давно мене не штирило настільки, щоб я забував про все і занурювався в гру. Це чесно. Ну а зараз спробую зробити якийсь більш менш осудний огляд.
По друге - все в грі особисто мені здалося ... доречним. Тобто не було жодного разу думки "а навіщо тут ось ця хрінь?"

Що сподобалося.

1. Музика. Ось вибачте, але для мене це вкрай важливий елемент ігор від Піраній. Вони його завжди роблять на максимум. Навіть якщо гра буде завалена в мотлох (Готика 3 до всіх цих патчів) музика там буде офігенно. Тут все так само. Музика підібрана просто шикарно. Хочу диск з саундтреком -_-

2. Система здібностей і їх прокачування. Все зроблено досить розумно. Важливість соціальних навичок дуже велика (без крадіжки взагалі ви ніхто і звати вас ніяк. Та й нудніше у рази). Завжди приємно що можна залагодити справу словами і не скачувати її в банальний мордобій.

3. Система островів. Так, це вам не "величезний вільний світ (тм)", це кілька невеликих островів, які не дають особливо величезних просторів, але зате радують нас детальним опрацюванням. Так само порадувала система переміщень по карті. Як заміна стандартним "телепортаціонних камінню". До речі в цьому плані гра мені нагадала Drakensang - River of Time.

4. Сюжет. Це те за що особисто я завжди любив ігри від Піраній. Тут все вкрай до місця і по справі. Провисаючих місць особисто я не помітив. Грав що називається на одному диханні.

5. Графіка. Приємна. Дуже. Кольори живі, погода реалістична. Озвучування гроз та бурь взагалі на 10.

6. Атмосфера. У цьому світі хочеться жити. Ти віриш в те що він існує. Що люди навколо живі ... загалом все круто-круто.

7. Баланс. Можливо в мене зараз полетять помідори, але перед виходом я сильно переживав за те, як їм вдасться зробити баланс між холодною та вогнепальною зброєю. Ні те ні то в результаті не виглядає чітерним. Ну а ключових босів взагалі спеціальними артами фігачити, так що там це теж не відчувається

8. Гумор Він тут рідко, але влучно. Чого тільки коштує Джаффар. Після того як у першій частині ми натерпілися від його родичів =)

Що не сподобалося:

Локалізація. Мало того що деякі речі переведені через одне загальновідоме місце, так і не скрізь є озвучка. Це мене вкрай засмутило.(тоиу перейшов на німецьку озвучку)

Резюме. Я шанувальник, так. Але я крім того людина з досвідом. І мене фігньою не купиш. Цій грі я ставлю 9,5 / 10. Чому не 10? Тому що локалізація змастила враження. А так для мене в цій грі мінусів немає. Для когось вони є. Нехай. А для мене це гра року.
Загалом я пішов шукати магазин куди його нарешті завезли, щоб купити і пройти вже за Вуду-майстра.

Так, відразу скажу. Я проходив тупим бійцем, через мечі / шаблі з пістолями і потім з шотганом бігав

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Конструктор сайтів - uCoz